12.03.2018 г., 10:58 ч.

Коледа 

  Поезия » Философска
377 1 0

камбаната запя силно със медния си звън и огласи целия свят за  празника голям

 

звезда свети на небето и топли душата и сърцето на народа сега заради божия син който се ражда днес и дава нова частица от себе си за да го има света 

 

тези които празнуват раждането със усмивка на уста значи обичат живота а също и исус христос който е нашият закрилник 

 

нашият живот е един на този земен свят за всички нас.

 

любовта е много силна към божия син защото той ни даде вярата си до смъртта ни.

 

ако го нямаше исус христос нямаше и да има любов и живот във българия.

 

празникът е свързан със раждането на божия син затова се нарича коледа.

 

сърцето бие силно от радост сега заради новия живот на бога.

 

народът е длъжен да празнува рождество докато е жив и здрав на този земен свят защото без исус христос нямаше да сме живи и родени на земята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Pavel Petrov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??