5.03.2009 г., 22:08 ч.

Коледен подарък 

  Поезия » Любовна
677 0 0

Сълзите пак се стичат по страните ми...

Не можа след тебе никой да ги спре.

Направили са дупки пред иконите

във много чужди домове.

 

Обичаха ме истински, признавам!

И не веднъж. Но не успях

дори за мъничко да те забравя

и да отвърна даже на един от тях.

 

Невъзможно е да спра да се тревожа

къде си, със коя... Дали ти е студено...

Направих крачката - не ти говоря,

но едва издържам... Прекалено е!

 

За последно думи две ти подарявам...

Прости ми - днес ни е годишнина.

И пожелай ми, моля те, за следващата Коледа

да оценя това, че съм обичана!...

 

 

 

                                                              25.12.20??г.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??