Коледа, Коледа, добрата Коледа,
вълшебен празник, закичен с венец.
Христос се ражда за да го обичаме -
ден за любов със любов сътворен.
Коледа, Коледа, свята традиция,
каква надежда за целия свят.
Ръка, поставена в ръката на ближния,
Коледа - мост между две сърца.
Нека посрещнем святата Коледа!
Нека любов да дарим!
Бог ни научи на простата истина,
човек за човек е любим.
© Иван Иванов Всички права запазени