Dec 9, 2012, 12:10 PM

Коледна приказка 

  Poetry » Other
860 1 14

Коледа, Коледа, добрата Коледа,

вълшебен празник, закичен с венец.

Христос се ражда за да го обичаме -

ден за любов със любов сътворен.

 

Коледа, Коледа,  свята традиция,

каква надежда за целия свят.

Ръка, поставена в ръката на ближния,

Коледа - мост между две  сърца.

 

Нека посрещнем святата Коледа!

Нека любов да дарим!

Бог ни  научи на простата истина,

човек за човек е  любим.

 

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??