25.12.2012 г., 10:00 ч.  

Коледна звезда 

  Поезия » Пейзажна
370 0 2

Коледна звезда

В небето се отварят двери
в очакване на празника велик.
В сърцето ми кънтят завери
дочути и предадени във стих.

По Коледа сияят небесата,
изгрява най-великата звезда,
по гъстите вълни на чудесата
се носим като приливна вълна.

Извират чувства и молитви
отправени към светли бъднини,
за Здраве, Обич, Радост, Сили -
Духът Господен да ни надари.

Да превъзмогнем болки и тревоги
по пътя свят към Божий връх
и сред съдбовни мигове, завои 
да следваме върха до сетен дъх.

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от Сърце!.. Честито Рождество и на Теб!
  • Бъди благословена, Поли! Честито Рождество!
Предложения
: ??:??