15.12.2010 г., 21:39 ч.  

Коледно еротично 

  Поезия » Еротична
1141 0 17

 

 

 

Как топло беше в таз кола! -        
бях пуснал парното до дупка -
съзрях през късичка пола
бедрата. И сърце затупка.

 

Тя смъкна вълнения шал -
навярно вече се потеше.
Прогонил грижи и печал,
усетих - нещото стърчеше.

 

В гръдта й погледа си впил -
бе бяла, в тъмното се вижда,
като в забавен водевил
порочна мисъл ме раздвижва.

 

Зарових в бюста й ръка -
там с малко дърпане ме пусна -
все по-дълбоко и така
зърната стигнах  с мойте устни.

 

Потръпна, шеметна, от кеф
и тъй върху ми се отпусна,
че плъзнах в гладкия седеф
туй, нещото... и запрепусках.

 

Протеста в тесния простор:
„О, не, недей! Какво направи?"
премина, с пръчка на Астор,
в "да, да" - през всичките октави...

 

И ако тук, край таз елха,
страстта у теб не заговори,
колата вън е, ти ела
и чудото ще се повтори!

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??