Тих и бял снежец вали
и украсява коледните дни.
С вълшебство приближава той мечтата
за малка хижа в планината,
запалена камина и нежен звън.
На чаши от кристал с рубинен блясък…
… И приглушена светлина на свещи,
разпалени искри от страстите горещи…
© Ивайла Славова Всички права запазени