15.12.2007 г., 0:12 ч.

Коледно, снежно... 

  Поезия » Пейзажна
676 0 5
                                     Коледно, снежно...  

                      Ах, звезден  миг и  звън, звън ечи,
                      елени  препускат  в гората...
                      И поздрав  зимен  тук във миг
                      ще  докосва и топли  сърцата...

                      Коледа  идва,  светят  звезди
                       и  радост да има в  душата...
                      И с  Рождество  съдбата ни дари,
                      звезда  вълшебна да  ни  озари...

                      Днес  всичко  е бяло и снежно,
                      литва  поздравче бяло и  нежно,
                      като  снежинка, при Вас ще долети,
                      нека с  радост се сбъдват  мечти...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??