30.12.2023 г., 17:32 ч.

Колегата 

  Поезия » Любовна, Хумористична
183 0 3

Той е мъж мечта за всяка дама

Красив, богат и умен и напет.

Животът ни без него би бил драма -

поредица от сиви дни безчет.


Че е прекрасен няма и съмнение.

във нас поражда хиляди желания.

Ала за него туй е без значение,

защото той е чуждо притежание.


Колегата ни е за вдъхновение,

че няма как да угоди на всяка

Така че гледайте го с примирение,

че у дома съпругата му чака. 

 

© Таня Гулериа Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

39 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??