Той е мъж мечта за всяка дама
Красив, богат и умен и напет.
Животът ни без него би бил драма -
поредица от сиви дни безчет.
Че е прекрасен няма и съмнение.
във нас поражда хиляди желания.
Ала за него туй е без значение,
защото той е чуждо притежание.
Колегата ни е за вдъхновение,
че няма как да угоди на всяка
Така че гледайте го с примирение,
че у дома съпругата му чака.
© Таня Гулериа All rights reserved.
The work is a contestant:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »