30.10.2015 г., 23:31 ч.

Колелото на Живота 

  Поезия » Философска
251 0 0

                                             Колелото на Живота

 

Колелото на живота се върти,

веднъж си отгоре,

а след това отдолу си ти.

 

Важното е,че то върви напред,

назад не ще се връща никога.

Това е Истината за Живота.

 

Понякога сме в възход,

понякога сме в падение.

 

Важното е да продължим напред,

с вяра, разум и вдъхновение.

Да се поучим,но да загърбим миналото.

Всичко това е БИЛО.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??