Колелото на Живота
Колелото на живота се върти,
веднъж си отгоре,
а след това отдолу си ти.
Важното е,че то върви напред,
назад не ще се връща никога.
Това е Истината за Живота.
Понякога сме в възход,
понякога сме в падение.
Важното е да продължим напред,
с вяра, разум и вдъхновение.
Да се поучим,но да загърбим миналото.
Всичко това е БИЛО.
© Валентин Миленов Все права защищены