24.04.2006 г., 19:42 ч.

КОЛКО? 

  Поезия
567 0 1

Колко ли жени си имал? Колко ли?
Аз тяхната бройка не знам!
Колко от тях си обичал? Колко ли?
Аз това също не знам!
Аз знам колко те обичам,
колко искам ти да си до мен!
Животът ни събра отново,
а това ме кара да съм щастлива всеки ден!
Колко ли целувки си изпращал,
на кой знае колко влюбени очи?
Аз знам само колко искам
да докоснеш мойте страни!
Колко ли сърца си разбивал -
подир себе си - непревземаем и горд.
Аз знам знам само, че ти ме обичаш и съм щастлива поне засега.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??