"Нищо лично - само някакъв флирт.
Само малка забежка от сивото.
Не искай! Не търси! Не мисли!"
Колко малко всъщност се иска?!
Трябва само да намериш как
да запушиш устата на душата си.
Ръцете ù да извиеш,
да я оковеш във вериги...
Да превържеш очите на самотата си...
и да я хвърлиш на кучето Безпринципност...
Да нахлузиш маска на бездушие...
Да заключиш всички портали...
Отдай се на похот и сластолюбие...!
Забрави за старите рани...!!
Толкоз малко...
толкоз малко всъщност се иска...!!!
© Светла Илиева Всички права запазени