5.07.2008 г., 16:00 ч.

Колко 

  Поезия » Любовна
735 0 2
 

Колко ми е хубаво,

когато си със мен,

колко ми е хубаво,

когато поглед впериш в мен.

 

Колко съм щастлива,

когато ме прегръщаш,

колко съм щастлива,

когато пак при мен се връщаш.

 

Обичам те! - и моля те прости,

Обичам те! - и ти ме разбери,

че нашата любов не е измама

и аз обичам те за двама.

© Йовка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??