Колко ми е хубаво,
когато си със мен,
колко ми е хубаво,
когато поглед впериш в мен.
Колко съм щастлива,
когато ме прегръщаш,
колко съм щастлива,
когато пак при мен се връщаш.
Обичам те! - и моля те прости,
Обичам те! - и ти ме разбери,
че нашата любов не е измама
и аз обичам те за двама.© Йовка Петкова All rights reserved.
Поздрав!