Ръката й -
Колко състарена...
Колко лишена...
...
Обременена...
...
Преоткривам материята -
Колко непостоянна...
Колко всеядна...
...
Маловажна...
...
Страшно е!...
Колко е страшно...
..................................................
© Лилия Всички права запазени