Nov 4, 2008, 11:24 PM

Колко!... 

  Poetry
525 0 1
 

Ръката й -

Колко състарена...

Колко лишена...

...

Обременена...

...

Преоткривам материята -

Колко непостоянна...

Колко всеядна...

 ...

Маловажна...

... 

 

Страшно е!...

Колко е страшно...

..................................................

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??