29.06.2018 г., 16:53 ч.

Колко често срещаш човек... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
648 1 2

Колко често срещаш човек,

който носи частица от теб?

Кажи ми, че е всеки ден!

И колко често съдбата ти дава

пети шанс да поправиш раздяла?

Кажи ми, че е всеки ден и ще ти кажа,

че денят е равен на столетия,

на година–- всеки удар на сърцето,

а годините не знаят що е милост

особено към такива, които

обичат сякаш ще живеят вечно.

Но всичко това няма значение,

ако утре срещнем някой по-ценен,

а под „утре” искам да кажа

броено в удари на сърцата...

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??