31.03.2009 г., 8:59 ч.

Колко дълго само търсих Теб 

  Поезия » Друга
609 0 0

Текст за песен

 

Колко дълго само търсих Теб

 

и взирах се да видя Твоето лице.

 

От вечността във мен родиха се мечти

 

и с душата си разбрах - Ти единствен Си.

 

 

 

Един прекрасен ден Ти намери ме

 

и извор на живот обгърна моето сърце.

 

С очите си аз зърнах най-прекрасните очи,

 

а с ръката си изтри моите сълзи.

 

 

 

И сега аз зная, че със Теб ще вървя,

 

само Ти ми даваш истинска свобода

 

и щастие извира и прелива в мен -

 

с Теб избирам да съм всеки ден.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??