28.02.2019 г., 7:59 ч.  

Колко е минута? 

  Поезия » Философска, Свободен стих
811 0 0

Времето за което се ражда един човек,

Времето за което умира един човек,

Времето за което спасяваш човек,

Времето за което се влюбваш.

 

Не, това не става за миг, 

Импулсите се движат бавно,

Страхът трае дълго,

Болката става вечна,

Щастието е безкрайно.

 

 

Ти,

Какво би направил за минута?

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??