1.04.2007 г., 17:04 ч.

Колко ли болка? 

  Поезия
636 0 3

Колко ли болка си изтърпял, като разбра -
че ти не бе за мен един, а аз бях за теб една?
Колко ли сълзи в себе си си събрал така?
Но ми прости и не ме остави сама.
Колко ли нощи си имал мрачни подозрения?
Дали си усещал мойте жалки пропадения?
Колко ли време си изпитвал безумен копнеж?
Докато аз бях погълната в любовен водовъртеж.
Колко ли неистово си ме проклинал?
Докато другия от мен любов е взимал.
Колко ли си криел тази болка безкрайна?
Докато аз бях към друг така всеотдайна.
Колко ли? Свеждам глава и се моля пак да съм до теб.
Прости на мен - грешницата. И ме направи отново човек.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??