29.03.2008 г., 20:31 ч.  

Колко малко… 

  Поезия » Любовна
724 0 2

 

Колко малко ти е нужно да докоснеш ми сърцето?

Колко малко ти е нужно да го разтапяш нежно?

Колко малко ще  ти трябва в шепи да го побереш?

Колко ли ще струва със своето да го събереш?

 

Колко малко ще поискам за ръце да се държим?

Колко малко ще поискам един до друг да поседим?

Колко малко ще ми трябва да те заобичам?

Колко ли ще се зарадваш когато го изричам?

 

Колко малко смелост ни е нужна света да преобърнем?

Колко малко вяра ще ни трябва мечтите  си да сбъднем?

Колко малко обич на всеки ще дарим?

Колко мигове в живота на любимия ще подарим?
   

© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??