22.11.2007 г., 18:30 ч.

Колко малко 

  Поезия » Любовна
869 0 9
Колко малко е нужно
да погалиш сърцето,
колко мъничко трябва
да се засмее лицето!
Като семенце малко
ти пося красотата
и така ми помогна
да надвия тъмата!
И защо го направи -
себе си аз не питам,
но със сигурност зная,
че към тебе ще тичам!

© Мариета Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??