4.12.2021 г., 18:59 ч.

Колко обичам 

  Поезия » За деца
449 0 2

 

 

         Колко много аз обичам

         по полянките да тичам.

         Там бера си боровинки

         и червенички малинки.

         С цели шепи аз ги лапам,

         винаги носа си цапам.

         Дават ми те много сила

         и на кака ми Людмила

         в шепите ще занеса.

         Ако искате кажете,

         само знак ми покажете

         и на вас ще донеса.

 

    

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??