4 дек. 2021 г., 18:59

Колко обичам 

  Поэзия » Для детей
450 0 2

 

 

         Колко много аз обичам

         по полянките да тичам.

         Там бера си боровинки

         и червенички малинки.

         С цели шепи аз ги лапам,

         винаги носа си цапам.

         Дават ми те много сила

         и на кака ми Людмила

         в шепите ще занеса.

         Ако искате кажете,

         само знак ми покажете

         и на вас ще донеса.

 

    

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??