16.08.2008 г., 12:57 ч.

Колко пъти 

  Поезия » Любовна
686 0 7
Колко пъти в мислите ми неспокойни
твоя образ чертаех без план,
колко пъти плаках и се молех
моя нежност да си и моя плам.


Колко пъти в нощите безкрайни
чаках да чуя твоя глас,
колко пъти в радости и неволи
сама радвах се и страдах аз.

Колко пъти завръщах се вкъщи,
уморена от поредния тежък ден,
колко пъти чаках да ме прегърнеш,
да ме целунеш, да чакаш само мен.

Хиляди пъти в деня си от сърце ще благодаря
на силата, която при мен те прати,
ако мога, на всички  тъжни хора ще даря
частица малка от моето щастие.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??