8.11.2006 г., 13:22 ч.

Колко пъти...? 

  Поезия
589 1 2
Колко пъти казваше ми:"Обещавам"?
Колко пъти аз ти казвах,че боли?
Колко пъти казваше,че съжаляваш
и раняваше сърцето ми с лъжи!?

Колко пъти ти прощавах
и колко пъти после съжалявах?
Колко пъти вричаше се във любов?
Колко пъти ме предаде!?

Колко пъти каза,че за мен на всичко си готов,
ала за капка гордост ме продаде!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??