18.03.2017 г., 21:43 ч.

Колко си глупава! 

  Поезия » Пародии
1024 0 0

Колко си глупава!

 

                  Колко си хубава!
                                     Христо Фотев

 

Колко си проста!
Господи,
колко си глупава!

Колко са прости гърдите ти!
Колко са празни очите ти!
Господи,
Колко си глупава!

Колко си тъпа!
Господи,
Колко си проста!

Колко са вулгарни бедрата ти!
Колко е изкуствена косата ти!
Господи,
колко си глупава!

Колко си нагла!
Господи!
Проста си и
елементарна!

Как са разголени бедрата ти!
Как е обезобразена устата ти!
Господи,
колко си глупава!

И колко са грозни ръцете ти,
татуирани  безвкусно!
И дрехите ти – колко са пошли!
Господи,
Колко си глупава!

И речникът ти,
Толкова беден е!
Толкова жалък!

Колко си глупава,
Господи,
Колко бездарна!

Ще си останеш такава завинаги!
Колко си глупава!
Господи,
колко си изкуствена!  

 

 

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

ПП: Стихотворението е вдъхновено от една популярна певица. Опитайте се да отгатнете коя е тя. Нека викторината започне!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??