17.11.2011 г., 14:51 ч.

Колко съм ужасен?! 

  Поезия » Пейзажна
839 0 0

 "Колко съм ужасен?!"



Не ми се ще да казвам, че те обичам,
но защо да спираме до тук - сексът е страхотен.
Сега вече на простак ли ти приличам?
След последната ни среща сякаш те е страх от мен...
... Не бой се, аз съм просто себе си,
а ти не си наясно... даже с твойта личност.
И "да", брутален и ужасен съм, мерси!
Държа се прилично, за нещо неприлично.
Стига ми повтаря, че съм зле,
писна ми да чувам думата кретен.
О, прати ме на терапия, при доктор Дре!
Да споделям сеансите с Еминем.
Не исках да те наранявам, скъпа...
но сега лежиш в ъгъла и плачеш.
С прободна рана в стомаха - сигурно е тръпка...
... тоест в сърцето... О-о-о! Няма ли да млъкнеш!

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??