25.01.2014 г., 19:18 ч.  

Колко те обичах... 

  Поезия
617 0 0

Колко те обичах,

колко ти се вричах,

колко те заричах,

колко с други те засичах...

 

Как силно те прегърнах,

как после ти го върнах,

как страницата обърнах,

как в нов човек се превърнах...

 

© explose Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??