17.06.2021 г., 22:39 ч.

Колко те обичам 

  Поезия » Любовна
249 1 0

       

        Колко те обичам

 

Колко те обичам, никой не разбра,

още във сърцето нося любовта.

Тя е много странна, но така красива –

нежна като цвете, мила, мълчалива.

 

Горска самодива волност ѝ дари,

Слънчо от небето прати ѝ лъчи,

а цветята пъстри се оглеждат в нея,

в стих да я опиша, още аз не смея.

 

И реката синя вдъхна ѝ душа,

облаците бели дават ѝ крила.

Как да ти разкажа, как да те погледна,

обич най-красива – първа и последна!

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??