19.04.2024 г., 21:50 ч.

Колосани 

  Поезия
48 1 0

Изстиналите пориви, недей загрявай

отдавна са замръзнали, времето ги е забравило!

Ти за тях, никога не съжалявай-

сърцето е така решило, то е "ГРЕШНИКА"!

Заминало е всичко, време го отнесло!

Казахме си думи тежки- казахме си СБОГОМ, НЯМА ВЕЧЕ!

Колосани яки на мода бяха в тези срещи-

и днес да носим, не можем да си върнем поривите си горещи!

Не се упреквай...така е трябвало да стане-

виждам спомените, как те колебаят, как те мамят!

 

Колосан орис и ти късмет- сте смет

двама, корави и жестоки ни направи!

КОЛОСАХТЕ ни чувствата, в нашите души

твърди и студени, с думи тежки  казани

думи никому ненужни, с думи-неразбрани...

 

СБОГОМ, казаха сълзите ни на раздяла-

но не и спомена за нашите срещи...

 Усмихваме се там завинаги

и вечно ще сме с тебе двама-

при сърцата ни горещи!

 

 

© Найден Тихомиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??