7.01.2008 г., 9:21 ч.

Конкурс 

  Поезия » За деца
721 0 11

Конкурс

 

Свири малък музикант.

Свири - репетира.

Славейко до него пее.

Пее без да спира.

"Леле, колко рано става

да се упражнява!" -

мисли дядо и се чуди,

щом го музика събуди.

Баба тихо обяснява:

"На конкурс ще се явява."

"Щом е тъй - да репетира,

та награди да събира.

Ех, на дядо музикантът!

Наследил ми е таланта.

Два големи шоколада

ще са моята награда."

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??