30.10.2014 г., 12:48 ч.

Констатация 

  Поезия » Хумористична
443 0 1

                Констатация

 

  Мъжете говорят за жените каквото си искат,  

  като за това си носят и рискът!

  А жените правят с мъжете каквото пожелаят

  и това мъжете добре го знаят

  но благоразумно си траят!?!

 

 

                Възможности


          Няма ваши - няма наши

          човек може всичко

          и това най-много ме плаши!

 

 

                    Извод

 

          Развода стана на мода

          стройте къщи на два входа!

 

                

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??