26.01.2011 г., 14:09 ч.

Контраст 

  Поезия » Философска
536 0 5

Ще съм вик на застинал покой.

Ще съм шепот на лудо безвремие,

хладен полъх във летния зной,

дъх горещ на гора заскрежена…

 

Луд контраст на лавина и жар.

Лъч, разсичащ черно и бяло.

Нощен бриз на безумен пожар.

Дневен тътен на мъдро начало!

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??