21.07.2007 г., 12:41 ч.

Контрасти (Право Огледало) 

  Поезия
644 0 5


Контрасти

Графитът - черен;
Думите... бели -
контраст.

Шепот вечерен;
Среднощни трели -
страст!
*
Сърце крилато;
Устни прикрити -
свян.

Чешми от злато;
Менци напити -
блян.
*
Белите листи;
Черните мисли -
грях!

Живот наужким
и сън наяве -
щях!!!

5 Август 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??