16.11.2010 г., 14:30 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
627 0 1

Като спокойствието на нощта...

Копнея да те прегърна, да бъда до тебе...

Но сърцето ми боли... като ехо си ми в мечтите,

като мистична магия, която шепне в ухото ми...

не знам с какви думи да опиша тази красота.

Сърцето ми копнее за това усещане, 

което не може да се намери никъде...

Не мога с думи да го изразя...

но даже и насън към тебe вървя...                 ‌

 


 

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??