1.06.2011 г., 11:23 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
603 0 4

 

Ще бъдеш вятъра в косите ми обичан

и дълго чакан да разпръсне самотата.

С копнеж да съм желаното момиче

и по-добра за теб от Светлината.

 

Да ме измият хиляди морета,

за да съм по-солена и прекрасна от сирена.

Да скрива само пяна голотата

и омагьосан да си вечно влюбен в мене.

 

Усмивката ми нежно да те топли -

да нямаш нужда от уханно лято.

И устните, оставили печата върху твоите -

да те изпълват и без тях да е самотно.

 

Да спрат ръцете да ти служат,

ако откажеш с пръсти да ме галиш.

Краката ти въобще да не помръднат,

решиш ли някога да ме оставиш.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??