30.04.2009 г., 18:02 ч.

Копнеж 

  Поезия
801 0 2

                         Копнеж

 

 

Да любиш,

                   значи да си птица,

да мразиш,

                   значи да си мрак.

Да те обичат,

                   значи си сияние,

да те мразят, 

                   значи си мерзост.

 

Да имаш

                  първия полъх на вятъра,

да имаш

                  първата капка роса,

да имаш

                  първата усмивка в утрото,

да имаш

                  първия полет на духа.

 

Това е великото

                  отъждествяване с Безкрая.

 

© Кети Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??