14.09.2010 г., 9:34 ч.

Копнеж 

  Поезия » Еротична
1562 0 16

 

Поседнал в пейката самотна,

в градчето тук, полу-щастлив,

попивах гледката страхотна

насред планинския масив.

 

И дълго хълмите сравнявах

с заоблените ти гърди

и как седлата меко лягат

по ханша в талията ти.

 

Но най-приличат ми двуполите

високо вдигнати била

на задника, за който молих се

във шепите си да сбера.

 

Поляна гола е коремът ти,

а под венериния хълм

дерето влажно ще поеме ли,

набъбнал, пролетния кълн?

 

Докато хълмите заничах

(за целомъдрен си е грях),

до мен бе седнало момиче,

вплътило целия ландшафт!

 

Със гръб към родните балкани

и с поглед влажно-закачлив,

то бе мехлем за мойте рани

и ме направи най-щастлив!

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??