30.07.2015 г., 21:37 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
478 0 0

Копнежът ми по тебе е убийствен,

минутите - куршуми безпощадни,

надеждата я разпилях като мъниста,

че вече втори ден не се обаждаш.

 

В душата ми въпросите са много,

сърцето ми не може да ги обясни,

тишината ме изпълва със тревога

и очакване, че хубавото предстои.

 

Прошепвам в мрака името ти бавно,

на теб го кръстих целия си свят,

но утре ще ми бъде адски гадно,

ако ти стана само близък непознат.

 

Копнежът ми е мойта тиха лудост

да слеем пак телата си в едно,

тогава с мен се случи чудо,

за теб какво ли е било.

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??