5.12.2011 г., 15:19 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
773 0 11

Ти тръгваш в тъмнината,

а в стаята, след тебе,

трепери тишината -

нощта крила разпери.

А аз, все тъй, бездумно

споделям със звездите,

и тихичко, безшумно

търкулват се сълзите.

Отново ги преглъщам,

а искам да се смея!

В съня си те прегръщам -

в илюзия живея.

Ръцете ти сънувам

по тялото си жарко,

очите ми целуваш,

но само сън е...

жалко!!!

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??