23.12.2016 г., 11:54 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
955 2 3

 

 

Тя се ражда само с поглед,

расте със сълза, умира с целувка...

Как бих искала аз да съм

тази щастлива сълза –

да се раждам в очите ти,

да вървя по бузите ти,

да умирам в устните ти...

© Исабелла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??