17.05.2017 г., 6:53 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
369 0 3


 

 

Копнеж

 

Все теб очите търсят да те видят

и все за теб сърцето ми копнее!

Ръцете търсят теб да те прегърнат

и пак за теб душата ми линее!

 

Минават дните като тежко бреме,

минутите се нижат и летят.

Дали ще спре безжалостното време

или безкрайно те ще се въртят?

 

Ще срещнеш друг и сигурно тогава

щастлива ще си с него може би?

Със друга аз ще почна отначало,

но тази друга няма да си ти!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??