Обсебваш до полуда моите мисли
облечена в ефирен бял сатен.
Приближаваш ме с изписана усмивка
и поглед благ, вперен в мен.
Всичко в мен притръпва
щом докоснеш моята кожа.
И мечтая как върху теб
устни нежно ще положа.
Ще целувам страстно твоите устни
ще съзирам твоите бляскави очи.
Ще се любуваме на вечерните звезди
под звука на морските вълни.
© Константин Велинов Всички права запазени