12.08.2020 г., 13:02 ч.

Копнеж 

  Поезия
800 0 0

 

Животът ми минава между четири стени,

А как копнея, как мечтая за морета, планини...

 

Да летя в небето, високо над полята,

Да достигна върхове и да се рея над земята!

 

Как мечтая за пътешествия далечни,

Музика, звезди и нови срещи,

Вятър, пясък, свобода...

И морето синьо галещо в нощта!

 

Да се губя в непознати улици и ярки светлини,

Да дишам и усещам нови миризми.

 

Как мечтая да открия рая...

Бриз, небе и голи рамене,

Коктейли, танци, синева

И слънцето посрещащо деня.

 

Сега притисната сама във вкъщи,

Мисля, че съдбата ми се мръщи,

Но знам ще дойде скоро ден,

Когато лошото ще е зад мен.

На тая карантина ще и дойде края

И по нов начин светът ще опозная!

 

 

© Dani Ros Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??