Животът ми минава между четири стени,
А как копнея, как мечтая за морета, планини...
Да летя в небето, високо над полята,
Да достигна върхове и да се рея над земята!
Как мечтая за пътешествия далечни,
Музика, звезди и нови срещи,
Вятър, пясък, свобода...
И морето синьо галещо в нощта!
Да се губя в непознати улици и ярки светлини,
Да дишам и усещам нови миризми.
Как мечтая да открия рая...
Бриз, небе и голи рамене,
Коктейли, танци, синева
И слънцето посрещащо деня.
Сега притисната сама във вкъщи,
Мисля, че съдбата ми се мръщи,
Но знам ще дойде скоро ден,
Когато лошото ще е зад мен.
На тая карантина ще и дойде края
И по нов начин светът ще опозная!
© Dani Ros Todos los derechos reservados