28.10.2023 г., 9:42 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна, Еротична
461 1 2

Копнеж по теб, по всичко твое,
което да ме пали, пали.
По тялото ти, да е мое,
когато дрехите си свали...

Да ме целуваш без умора,
да те целувам без да спирам.
Страстта без думи да говори
и да те имам, да те имам...

От устните ти, еликсир,
Любовен с своите да пия –
Копнея те и нямам мир
далече щом си, моя мила!

 

23.12.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??