Oct 28, 2023, 9:42 AM

Копнеж 

  Poetry » Love, Erotic
457 1 2

Копнеж по теб, по всичко твое,
което да ме пали, пали.
По тялото ти, да е мое,
когато дрехите си свали...

Да ме целуваш без умора,
да те целувам без да спирам.
Страстта без думи да говори
и да те имам, да те имам...

От устните ти, еликсир,
Любовен с своите да пия –
Копнея те и нямам мир
далече щом си, моя мила!

 

23.12.2022.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??